Reklam
  • Reklam
İKO Başkan Adaylarından Norayr İşler, Habergold’a Konuştu
Reklam

İKO Başkan Adaylarından Norayr İşler, Habergold'a Konuştu

"Sektör içerisinde köprü konumunda olmak istiyorum”

10 Ağustos 2017 - 23:01
Reklam

Mevcut yönetimde Başkan Vekilliği görevini yürüten Norayr İşler, yeni seçimlerde başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Adaylığı ile ilgili Habergold’a konuşan İşler, çarpıcı açıklamalarda bulundu. 35 senelik bilgi birikiminin üstüne 4 yıllık yönetim tecrübesini de ekleyen İşler, bu birikimi insanlarla paylaşmak niyetinde olduğunu söyledi.

Norayr yaptığı açıklamada kimseye bağlı olmadığını vurguladı. İşler konuşmasında "İnsanların zenginliği para-pul ile ölçülemez. İnsanlar paylaştığı kadar zengindir. Bilgi zenginliğinde de aynı kural geçerlidir ve ben, gerek sektörün yıllardır getirdiği, gerek dört senedir Başkan Vekilliğinin getirdiği bir bilgi zenginliğine sahibim. Ben imalattan gelen biriyim ve 35 senelik bir birikime sahibim. Bu zenginliği arkadaşlarımla paylaşabilmek adına İstanbul Kuyumcular Odası Başkan adaylığımı bireysel olarak koydum. Kimseye bağlı değilim, ismim hiç kimsenin isminin altında geçmiyor. Tamamen kendi düşünce ve fikirlerimle bireysel olarak adaylığımı koydum. Başkan olursam, iyi hizmet verebilmek adına yeterli donanıma sahip olduğuma ve birikimimi paylaşabileceğime inanıyorum” ifadelerini kullandı.

"Sektör içerisinde köprü konumunda olmak istiyorum”

Bugüne kadar yaptığı işlerden ve sahip olduğu donanımdan da bahseden İşler, başkan olması durumunda birlik beraberlik ve sektör içindeki diyalog konularına özen göstereceğini dile getirdi. Kuyumculuk sektörüne tabandan giriş yaptığına dikkat çeken İşler, bugünlere gelene kadar birçok tecrübe edindiğini ve sektörün sorunları hakkında bilgi sahibi olduğunu söyledi. İşler konuşmasının devamında "Dünyada yirminin üzerinde fuarda Türk katılımcısı olarak boy göstermeye devam ediyorum. Bu fuarlarda gördüğüm ve öğrendiğim çok şey var. Sektörün tabanını çok iyi biliyorum. El sanatlarının içinden geldiğim için el sanatlarındaki atölyeci arkadaşlarımızın sıkıntılarını çok iyi biliyorum ve onların yarasına biraz olsun merhem olmak istiyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağıma kimsenin şüphesi olmasın. Odanın ismine yakışır bir yerde olması lazım. Esnaf ve sanatkarlar, imalatçılar, atölyeciler ve mağazacıların bir çatı altında toplanmasına ve birlik beraberlik içerisinde çalışmasına önem veriyorum. Özen gösterdiğimiz konuların başında diyalog geliyor. Bugüne kadar odada eksik olan ne vardı derseniz, en başta diyalog eksikliğimiz vardı diyebilirim. Bu olmazsa olmazdır. Benim iddiam da şudur ki, o diyalog ortamını yaratabilecek tek insan benim. Bunun böyle olduğunu hissediyorum çünkü ben bu işin tabanından geldim ve bu işin hem tabanı, hem yönetimini çok iyi biliyorum ve aradaki köprüyü sağlam temellere oturtabileceğime inanıyorum” cümlelerine yer verdi.

Bu haber 8 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Yalçın Sağlam: Jagold olarak IJS March 2019 Fuarındayız
Yalçın Sağlam: Jagold olarak IJS March 2019 Fuarındayız