Reklam
  • Reklam
Tek Başıma Adaylığa girdim, Tek Başıma Çıkacağım
Reklam

Tek Başıma Adaylığa girdim, Tek Başıma Çıkacağım

"Bu isin her şekilde kazancı var”

10 Ağustos 2017 - 23:02
Reklam

Kamuoyunda Norayr İşler ile Alaaddin Kameroğlunun ileride yan yana geleceği ve birleşeceği yönünde dedikodular dolaşmakta. Norayr İşlerin şuan yürüttüğü IKO başkan vekilliği görevi ve Alaaddin Bey ile, kendisinin bir başka adayı olmasına rağmen ayni sahneyi paylaşıyor olmaları, bu iddiaları güçlendiriyor. Norayr İşler konuya Habergold vasıtasıyla açıklık getirdi.

 

Başkan adaylığı için yola çıkmadan önce Alaaddin Bey ile bu konuyu ele aldıklarını ve ayni düşüncelere sahip olduklarına karar verdiklerini söyleyen İşler, yine de islerin dışarıdan bakıldığı gibi kolay olmadığını ve birleşme kararından o görüşme sonrası vazgeçtiklerini belirtti. İşler konuyla alakalı "Arkadaşlarımızla karşılıklı oturduk ve tek bir düşünceye sahip insanlar olduğumuzu ifade ettik. Gelin birleşelim, beraber yürüyelim dedik çünkü sektörün bizden istediği ve beklediği buydu. Sektördeki başka arkadaşlarımızdan da her zaman birleşmemiz hususunda yorumlar alıyorduk. Sonra baktık ki isin sekli öyle yürümüyor ve bu isten vazgeçtik” ifadelerini kullandı.

 

"Seçimlere saygımız sonsuz”

 

Birleşme kararından vazgeçtikten sonra kendi başına yürümeye karar veren ve kendini en güçlü aday olarak gören İşler, bunu sektördeki insanların yorumlarından hissettiğini dile getirdi. İşler konuyla alakalı "En geriden başlayarak yola çıktık ve su anda lider aday konumuna geçtik. Sektörden ve arkadaşlarımızdan bize gelen yansıma bu şekilde. Herkesten lider konumda olduğumuz konusunda yorumlar alıyoruz. Biz başkanlık konusunda çok iddialıyız, ama bu başkanlığın bize özel bir değer katması gibi bir durum yok. Bizim her zaman söylediğimiz şey su ki, biz seçilirsek hizmet veririz, diyalog sağlarız. Bu konuda kapasitemiz, inancımız ve mücadele gücümüz var. Seçmezlerse de herkese ve seçimlere saygımız sonsuz. Demek ki sektöre bizden daha fazla değer yaratabilecek birisi var ve onu uygun görmüşler deriz ve sonuna kadar destek veririz. Asla kimseyle ilgili yanlış bir düşüncemiz yok” dedi.

 

"Bu isin her şekilde kazancı var”

 

Secim sonuçları ile alakalı iddialı olduklarını, fakat bir dahaki seçimlere katılmanın su an için söz konusu olmadığına da değinen İşler, sonuç ne olursa olsun, kendisinin de kazanacağını söyledi. İşler konuyla alakalı "Dört senedir görev yapıyorum, bir dört sene daha idareci olarak görev alırsam, yönetim konusunda miladimi doldururum diye düşünüyorum. Kazansak da kaybetsek de bir dahaki seçimlere katılma düşüncemiz su an için yok. Ben bir aydır bu ise gönül vermiş durumdayım. Gecemi gündüzüme kattım bu isle uğraşıyorum. Bu isler öyle basit değil. Herkes kendinden odun vermek zorunda. Diğer arkadaşların da verdiğini biliyorum. Kazanırsak başkan oluruz, fayda sağlamak için elimizden geleni yaparız, ama secimi kaybedersek kendimi kaybetmiş saymam. Aileme ve isime döneceğim için yine kazanırım. Her birinin bir kazancı olacak bu isin. Tek başımıza aday olarak girdik ve tek başımıza alnımızın akıyla çıkacağız diye düşünüyorum” cümlelerini sarf etti.

 

 

Bu haber 0 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Yalçın Sağlam: Jagold olarak IJS March 2019 Fuarındayız
Yalçın Sağlam: Jagold olarak IJS March 2019 Fuarındayız