Reklam
  • Reklam
Jouel’den Fuara Yoğun Hazırlık
Reklam

Jouel'den Fuara Yoğun Hazırlık

Fabrikasyon Çalışmıyoruz 

10 Ağustos 2017 - 20:58
Reklam

Jouel firması sahibi Emin Hoşgör, geçtiğimiz fuar tecrübesi ve yaklaşan Ekim ayı fuarından beklentileri üzerine Habergold’a konuştu. Özel tasarım gümüş ürünler üzerine çalışan Hoşgör şu ifadelerde bulundu;

 

Mart Fuarı Bizim Açımızdan Yavaş Geçti

"Geçtiğimiz Mart ayı fuarı bizim açımızdan yavaş geçti, işler beklentimizin çok altındaydı. Sahiller, iç piyasa ve yurtdışı odaklı olduğu için fuardan beklentimiz yüksekti. Yurtdışından beklediğimiz müşteri kitlesini göremedik. Bunun sebebi ekonomik kriz, bizim diğer firmalara göre iç çalışma sistemimizin farklılığı diye düşünüyorum. Firma olarak biz açık hesap çalışmıyoruz, nakit ya da kredi kartı ile çalışıyoruz. Bu nedenle ağırlıklı olarak çalıştığımız kesim yurtdışı olmaya başladı.”

Fabrikasyon Çalışmıyoruz 

Yaklaşan Ekim fuarından beklentileri ile ilgiliyse Hoşgör; "Firma olarak fuara çok iyi hazırlandık. Tamamen el işçiliği ve doğal taş üzerine yoğunlaştık. Fabrikasyon ürün bulamayacağınız firmamızda her şey özel üretim. Fuarda yurtdışından beklediğimiz özel müşterilerimiz var. Bunların dışında da yeni müşteriler kazanmak elbette ki bizi mutlu edecektir.” dedi.

En Büyük Sıkıntımız Tanıtım

Firma olarak en büyük sıkıntılarının tanıtım eksikliği olduğunu dile getiren Hoşgör; "Sonuna kadar güvendiğimiz ürünlerimizi müşteriler yeterince tanıyıp, bilmiyor. Çalıştığımız firmaların %90’ı bize geri dönüş yapıyor ve alışverişte bir süreklilik sağlıyoruz.” diye vurguladı.

Bu haber 1 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Yalçın Sağlam: Jagold olarak IJS March 2019 Fuarındayız
Yalçın Sağlam: Jagold olarak IJS March 2019 Fuarındayız