Reklam
  • Reklam
ZEN Pırlanta’dan "Siyah Pırlanta" show
Reklam

ZEN Pırlanta'dan "Siyah Pırlanta" show

Son dönemde tüm dünyada siyah pırlanta modasının yayıldığını ve ilginin gün gittikçe arttığını belirten Emil Güzeliş; " Zen Pırlanta'nın hızla yayılan bu trendi yakından takip ettiğini ve özgün tasarımları, uygun fiyat politikası ile siyah pırlantanın da Türkiye'deki tek adresi olacağını" dile getirdi.

09 Ağustos 2017 - 14:10
Reklam

Türkiye'de porlanta'nın  lider markası Zen Pıralnta'nın İstanbul Jewellery Show'daki standının en nadide parçası, "fuarın en büyük siyah pırlanta"sı olan 93.94 karat büyüklüğündeki kalp kesimli siyah pırlanta taşı. Zen Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Emil Güzeliş; " Bu büyüklükteki kalp kesim bir siyah elmasın tüm dünyada nadir bulunduğunu belirtti. Yurtduşında özel bir koleksiyona ait olan bu pırlantayı, fuar için Türkiye'ye  getirdiklerini ve ziyaretçileriyle paylaştıklarını" söyledi.

 

Son dönemde tüm dünyada silyah pırlanta modasının yayıldığını ve ilginin gün getikçe arttığını belirten Emil Güzeliş; " Zen Pırlant'nın hızla yayılan bu trendi yakından takip ettiğini ve özgün tasarımları, uygun fiyat politikası ile siyah pırlantanın da Türkiye'deki tek adresi olacağını" dile getirdi.

 

ZEN Pırlanata'nın Yönetim Kurulu Üyesi, Yiğit Akgün'ün Habergold.com'a vermiş olduğu kısa röportajını, okuyucularımızın beğenisine sunuyoruz.

Bize kısaca kendinizde bahseder misiniz?

Ben Yiğit Akgün, ZEN Pırlanta’nın yönetim kurulu üyesiyim şu anda da fuardayız.

Şu anda fuar nasıl geçiyor?

Fuarın 2. Günü, mevcut müşterilerimiz gelmeye devam ediyor. Her yıl aynı dönemde düzenlenen fuar bu yıl geçen yıllara oranlı biraz daha temkinliler satın almalar daha dikkatli yapılıyor ama biz dersimizi çalıştığımız için müşterilerimiz her gün yeni ürünleri görmek için buradalar biz yine ticaretimize devam ediyoruz.

Müşteri ağırlığı genelde Anadolu’dan mı yoksa Yurtdışından mı?

Bütün Türkiye’den olduğu gibi Yurtdışı’ndan, Ortadoğu’dan, Avrupa’dan ve Türkiye’nin hemen hemen her yerinden müşterilerimiz var.

Önceki fuarlara nazaran şuan ki fuarları karşılaştırırsak nasıl bir sonuç oluşur?

Az öncede ifade ettiğim gibi biraz daha temkinli, biraz daha dikkatli alışverişler yapılıyor çünkü malum piyasada biraz hareket daha düşük olduğu için daha özenli seçiyorlar daha dikkatli davranıyorlar dolayısıyla buda son dönemlerde baktığımız zaman esasen ticaretin şekli biraz daha, herkes daha dikkatli davranarak ticaret yapmaya başlayabilir diyebiliriz.

Bundan sonraki fuarlarda veya yurtdışında ki fuarlarda ZEN Diamond’ın ileriye yönelik planları nelerdir?

Biz yılda 20 tane fuara katılıyoruz. Uzak doğu, Amerika, Avrupa ve ,Türkiye’de hemen hemen 2 ayda bir fuardayız, aynı dönem içerisinde 3, 4 tane fuardayız dolayısıyla biz her zaman yeni ürünlerimizi, fabrikamız sürekli çalışıyor sürekli yeni ürünler üretiyor dolayısıyla bunları her zaman fuarlarda müşterilerimize buluşturmaya devam edeceğiz, yani her zaman trendleri takip ediyoruz, dönem dönem kendimiz trendleri belirliyoruz özellikle yurt içinde, yurt içinde belirlemiş olduğumuz bu trend ürünleri yurtdışı pazarlarınada sunuyoruz orada da ciddi talep görmeye başladık dolayısıyla biz yolumuza devam ediyoruz, yeni ürünler çıkarıyoruz her dönem fuarlar için yenilikler daha dikkatli bir eğitim yapmaya özen gösterdiğimiz için hayatımızdan memnunuz.

Son olarak sektörle ilgileneler için bir tavsiyenizi alabilir miyiz veya önerileriniz nedir?

Müşterilerimizden bahsediyorsak tabii ki mağazalaşma sürecimiz kurum olarak şu anda yoğun bir şekilde hayata geçirmiş durumdayız, şu anda 47 tane mağazamız var önümüzdeki hafta bir mağazamız daha açılacak 48 tane mağazamı var bu süreç içerisinde satış noktası olarak devam eden bayilerimizi müşterilerimizin yavaş yavaş mağazalaşmada, mağazalaşmaya yöneltme Zen Freeman almaya yönelmeleri onları ileriki önemde daha sağlıklı daha rahat bir ticaret yapacaklarına inanıyoruz bu durumda çünkü tüketici artık markalılarla alışveriş yapmak istiyor, buda doğal olarak böyle bir süreci tetikliyor.

Teşekkür ediyorum.

Sağolun.

Bu haber 5 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Yalçın Sağlam: Jagold olarak IJS March 2019 Fuarındayız
Yalçın Sağlam: Jagold olarak IJS March 2019 Fuarındayız