Reklam
  • Reklam
Yılın son günü Sesa’nın güzellikleriyle unutulmaz olun
Reklam

Yılın son günü Sesa'nın güzellikleriyle unutulmaz olun

Şu an itibariyle ağırlıklı olarak Ortadoğu pazarına ihracat yaptıklarını kaydeden Selim Sarışın, şunları söyledi:

12 Ağustos 2017 - 21:01
Reklam

Yaklaşan yılbaşı öncesi kuyumcular şimdiden vitrinlerini süslemeye ve yılbaşında unutulmaz bir hediye armağan etmek isteyenleri farklı tasarımlara sahip takılarıyla memnun etmeye çalışıyorlar. Özgün ve çarpıcı tasarımlarıyla dikkat çeken SESA Kuyumculuk; kuyumculara özgün tasarımlara sahip uygun bütçeli yılbaşına özel yüzlerce yeni modelini sunuyor.

İçinde bulunduğumuz ve son günlerini yaşadığımız 2013 yılını oldukça hareketli geçiren ve tekrar geri döndüğü ihracatta önemli çalışmalara imza atan SESA Kuyumculuk; yaklaşan yılbaşı öncesi birbirinden iddialı tasarımlara sahip, göz alıcı takı modellerini piyasaya sundu. SESA’nın; en güzel swarovski taşlarla büyük bir titizlikle üretilen Estrella markalı tektaş yüzükleri, Danetella fantezi taşlı yüzük koleksiyonunun ülkemiz için özel tekniklerle hafifletilen daha görkemli hale getirilen versiyonu, yüzük ve bileziğin tamamen aynı tasarıma sahip olduğu kombin seti ve birbirinde şık kolyeleriyle, yılbaşı hediyesi almak artık bir dert olmaktan çıkıyor.

SESA Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Selim Sarışın, Habergold' a yapmış olduğu açıklama da; yılbaşında takı hediye etme alışkanlığının ülkemizde son yıllarda hızla arttığını, Avrupa ve Amerika’da ki kadar olmasa da yılbaşında unutulmaz bir hediye sunmak isteyenlerin mutlaka kuyumcu vitrinlerine göz attığını söyledi. Sürekli yeni modeller piyasaya sunma gayretinde olan ve son yıllarda AR-GE çalışmalarına yaptığı yatırımla kendi tarzını net bir şekilde ortaya koyan SESA’nın, yılbaşına özel yeni ürünlerinin kuyumculara sunulmaya başlandığını belirten Sarışın; "Çok farklı zevklere hitap eden ve tasarımıyla göz alıcı birçok modelimizi, bu dönemde kuyumcu dostlarımızın en rahat bir şekilde satış yapabilmesi için ülkemiz takıseverinin beklentileri doğrultusunda revize ettik. Özel tekniklerle hafiflettiğimiz, bütçesini en uygun rakamlara getirdiğimiz takılarımız, yılbaşında farklı ve unutulmaz hediye arayışında olan kişileri her açıdan tatmin edecektir” diye konuştu.

Şu an itibariyle ağırlıklı olarak Ortadoğu pazarına ihracat yaptıklarını kaydeden Selim Sarışın, şunları söyledi:

"Bu aylarda başta Dubai olmak üzere bölgede aşırı sıcakların azalması, insanların daha çok alışveriş yapmasına imkan tanıyor. Arap kültüründe yılbaşında takı hediye edilmesi söz konusu olmasa dahi, bölgeye turist olarak gelen Avrupalı ve Amerikalılar yılbaşı öncesi takı alışverişi yapıyorlar. Bu yıl yeni modellere ve daha önce girmediğimiz ürün gruplarına adımlar attık. 2014 yılında birbiriyle kombin olan, set şeklinde takılara ağırlık vermeyi planlıyoruz. Elimizdeki yüzük modellerimizin ilk başta bilezik versiyonlarını, ardından kolye ve küpelerini yaparak insanların farklı zaman dilimleri içinde bölüm bölüm setlerini tamamlamasına imkan tanımak istiyoruz. "

Bu haber 17 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Yalçın Sağlam: Jagold olarak IJS March 2019 Fuarındayız
Yalçın Sağlam: Jagold olarak IJS March 2019 Fuarındayız