Reklam
  • Reklam
"Taç zincir" kuyumcukent açılışını yaptı
Reklam

"Taç zincir" kuyumcukent açılışını yaptı

Taç kuyumculuk şirketinin, kuyumcukent mağaza Müdürü Hülya Sürücü, "Habergold.com”a Kuyumcukentte yeni açılan mağazaları hakkında bilgi verdi: "On bir yıldır bu şirkette çalışıyorum. 2,5 ay önce kuyumcu kentte yeni şubemizi açtık

08 Ağustos 2017 - 23:39
Reklam

Taç kuyumculuk şirketinin, kuyumcukent mağaza Müdürü Hülya Sürücü, "Habergold.com”a Kuyumcukentte yeni açılan mağazaları hakkında bilgi verdi: "On bir yıldır bu şirkette çalışıyorum. 2,5 ay önce kuyumcu kentte yeni şubemizi açtık. Daha öncesinden 25 yıllık bir firmayız. Ana merkezimiz Topkapı da faaliyet gösteriyor. Fabrikamız Topkapı da, toptan mağazamız Nuru Osmaniye de, 12 yıldır hizmet vermektedir.” dedi.

 Taç zincir firmasının kuyumcukent mağaza müdürü Hülya Sürücü, ayrıca, niçin bu mağazaya gereksinim duyduklarını, neden kuyumcukentte oldukları hakkında bilgilendirdi; "Kuyumcukentte yeni açılış yaptık. 

Burada yarı mamul ve bitmiş mal olarak zincir üretimi yapmaktayız ve aynı zamanda, burada satış yapmaktayız.” diyen Sürücü, şöyle devam etti; "Kuyumcukentte ki atölyelere, yarı mamül hizmeti vermek için burada şube olarak açtık. Yurt içi ve yurt dışı satışımız var. Fakat bizim kuyumcukentte ki açılışımızın nedeni, kuyumcukentte bulunan bütün atölyelere, fabrikalara ve üretici firmalara yarı mamul olarak zincir temin etmek, olduğunu” söyledi.

Bu haber 2 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Yalçın Sağlam: Jagold olarak IJS March 2019 Fuarındayız
Yalçın Sağlam: Jagold olarak IJS March 2019 Fuarındayız