Reklam
  • Reklam
Kuyumcukent’in tanıtımı yok, her geçen gün zayıflıyoruz
Reklam

Kuyumcukent'in tanıtımı yok, her geçen gün zayıflıyoruz

Tavuk pazarından, kuyumcukent’e gelen, 35 yıldır sektörde iş yapan, "Oroline Gold&Jewellery” şirketinin sahibi Ali Büyük, habergold.com’a yapmış olduğu açıklamada; "35 yıldır bu işi yapıyorum. Genelde döküm üzerine çalışıyorum.

08 Ağustos 2017 - 23:51
Reklam

Tavuk pazarından, kuyumcukent’e gelen, 35 yıldır sektörde iş yapan, "Oroline Gold&Jewellery” şirketinin sahibi Ali Büyük, habergold.com’a yapmış olduğu açıklamada; "35 yıldır bu işi yapıyorum. Genelde döküm üzerine çalışıyorum. Küpe, yüzük fantezi. Daha önce tavuk pazarındaydık. 2007’de buraya kuyumcu kent’e taşındık. Buraya geldik ama, kuyumcu kent’den memnun delğilim. Ama, memnun olduğumuz taraflar var, memnun olmadığımız taraflar da var” diyen Büyük; " Kuyumcu kent’in kuruluş amacı, mesela ufak ölçekli esnaflar için, işte gerek ithalat ve ihracat gibi işlerde önü açılacak gibi böyle söylentiler oldu. Biz geldik ama hiç birisi olmadı” şeklinde konuştu.

Öteyandan; "Çalışma ortamı iyi, çalışma ortamından hiçbir şikayetimiz yok ama, işsizlik söz konusu… Bunların nedeni aslında yurt dışında bizim tanıtımımız yok. Genelde büyük firmalar bunu tek eline almışlar. Bize düşen kısmı pek olmuyor. Biz buraya geldik ama, Türkiye içerisinde kendi yağımızla kavrulup gidiyoruz. Her geçen günde zayıflıyoruz.

Ben yurt içi çalışıyorum. Yurt dışı da direk kendim değil ama, esnaf arkadaşların vasıtasıyla veriyoruz.

Bu darboğazdan kurtulmanın yolları, yönetim reklam gibi, yurt dışı tanıtımları gibi, yurt dışına açılmamızda bizlere yardımcı olunursa bizim için çok iyi olur” dedi.

Bu haber 8 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Yalçın Sağlam: Jagold olarak IJS March 2019 Fuarındayız
Yalçın Sağlam: Jagold olarak IJS March 2019 Fuarındayız