Reklam
  • Reklam
Kuyumcukent, Atölye yönetme mantığı ile, yönetilemez
Reklam

Kuyumcukent, Atölye yönetme mantığı ile, yönetilemez

2009 yılında üç arkadaş olarak kurmuş oldukları "Astro Gold” firmasının kurucu orataklarından Bülent Demir, "Habergold.com” a yapmış olduğu açıklamada; " Firmayı ilk olarak Kuyumcukent’de kurduk.

09 Ağustos 2017 - 00:09
Reklam

2009 yılında üç arkadaş olarak kurmuş oldukları "Astro Gold” firmasının kurucu orataklarından Bülent Demir, "Habergold.com” a yapmış olduğu açıklamada; " Firmayı ilk olarak Kuyumcukent’de kurduk. Bizim Kapalı çarşı dönemimiz yok. Biz hem yurt içi hem de yurt dışı çalışmaktayız. Altın taşlı set, takı, yüzük, küpe, bilezik yapıyoruz. Modellerimiz güncel, sürekli model yapıyoruz. Yenilikçiyiz daima…”diyen Demir sözlerine şöyle devam etti; "Kuyumcukent’ten memnunum. Her şeyden önce güvenliğe önem veriyoruz. Diğer yönlerden, mesela pazarlama olarak pek gelen giden yok buraya… Aidatlarımız çok pahalı, burası biraz masraflı, müşteri gelip gitmiyor, biz arayıp buluyoruz müşteriyi… Avantaj olarak, burasının sadece yüksek bir güvenliği var.

Havaalanına yakın olması bir avantaj, yani onun dışında müşteri açısından pek avantajlı değil. Hatta işlerimizi daha çok kırdı yani… Rekabeti daha fazla arttırdı. Aidatlar çok pahalı ve otoparklar pahalı, hem bize hem de gelen müşteriye.. Böyle bir kompleks de olmaması gereken bir şey…

Ayrıca, Kuyumcukent’in tanıtımı kesinlikle yeterli değil. Bize dışarıdan hiç tanımadığımız bir müşteri gelmiyor. Kendi tanıdığımız müşteriler geliyor. Onun dışında gelen giden yok. Biz arayıp bulacağız müşteriyi, biz getiriyoruz müşteriyi. Müşteri, aaa..burada Kuyumcukent varmış diye gelmiyor.

Biz bu hizmetleri için aidatlarımızı gününde saatinde ödüyoruz. Ödenmediği takdirde, sıkıntı büyük oluyor. Ama hizmet yok onun yanında yani….

Öteyanda, buraya Kuyumcukent’e gelecek arkadaşlar hesaplarını kitaplarını iyi yapsınlar. Şartları uyuyorsa gelsinler. Yani buradaki şartlar belli, anlattığımız gibi…

Yönetime tavsiyem ise, gerçekten bu işleri yapacak olanlar yapsın. Atölye yönetme mantığı ile bu işler yönetilmiyor. Bu işler gerçekten, profesyonel akademisyenlerin birazcıkta yapacağı bir iş.. Bu işlere konusunda uzaman, bilen insanları korlarsa, daha da başarılı olacaklarına inanıyorum. Danışman olarak bazı insanları yanlarına almaları lazım diye düşünüyorum”dedi.

Bu haber 8 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Yalçın Sağlam: Jagold olarak IJS March 2019 Fuarındayız
Yalçın Sağlam: Jagold olarak IJS March 2019 Fuarındayız