Reklam
  • Reklam
Halk burasının "wedding world" değil,...
Reklam

Halk burasının "wedding world" değil, "Kuyumcukent" olarak biliyor

"Trabzon Hasır Bileziğini” İstanbul’a taşıyarak, dünya markası olma yoluna giren, "Ensar Kuyumculuk” ortağı, Mustafa Gençcelep’in "Habergold.com”a yaptığı açıklamada;

09 Ağustos 2017 - 00:44
Reklam

"Trabzon Hasır Bileziğini” İstanbul’a taşıyarak, dünya markası olma yoluna giren, "Ensar Kuyumculuk” ortağı, Mustafa Gençcelep’in "Habergold.com”a yaptığı açıklamada; "Bundan sonra kuyumcukent’e yapılacak iyi bir hizmet olarak gördüğüm ve kesinlikle de etkili olacak olan, Kuyumcukent’in en iyi tanıtımın yapılmasından bir tanesi ve önemli olanlardan ki, "Çadır Olayı”,mesela büyük firmalar onu yapıyor. Kuyumcu kent de ki, AVM’leri toplayıp ayda bir çadır yapmaları lazım, kuyumcukent önünde.

Firmaları çağırıp AVM’ de ki, mağazaları.. Eğer onlar ürün satarsa, dolaylı olarak, kuyumcukent üzerindeki tabakaya da yansıyacaktır. Yani atölyecilerede yansıyacaktır. Sonuç da atölyecilerde ürün satacak..Bu açıdan faydalı olur.

Birde şehirdeki merkezler de, duraklar da, mesela havaalanları girişlerin de, deniz otobülerinin girişlerin de, bilbord’lar da, ama, "Kuyumcukent” olarak… Kuyumcukent olarak buraya reklam verilmesi burya çok faydalı olacak.. "Wedding World” olmasın.. Burasını herkes kuyumcukent olarak biliyor. "Wedding World” olarak hiç kimse bilmiyor burasını…

Televizyondaki reklamları bilmiyorum ama. Ben reklamlardan bir tanesine rast geldim. Ama, halk burasını "weding world” olarak bilmiyor. Hiç kimse bilmiyor. Kuyumcu kent olarak biliyorlar. Bunların hepsi ayrı bir handigab… Bence yapmamaları lazım.. Kuyumcukent olarak vermeleri lazım burayı..

Ama, çadır işi tutar burada, her ayın sonunda bir Pazar günü halka özel yapacaklar. Bence faydasını görürler. Bilbord işi de büyük bir reklam katar kuymcukent’e.. Böyle bir yatırım için İstanbul büyükşehir belediyesi ucuza bile verir, iyi bir bağlantı yapılırsa” dedi.

Bu haber 12 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Yalçın Sağlam: Jagold olarak IJS March 2019 Fuarındayız
Yalçın Sağlam: Jagold olarak IJS March 2019 Fuarındayız