Reklam
  • Reklam
Haliloğulları ; "Kuyumcukent’de iş verimliliği Yüzde yüz...
Reklam

Haliloğulları ; "Kuyumcukent'de iş verimliliği Yüzde yüz arttı"

Aber Gold’u üç kardeş olarak kurulduğunu söyleyen İsmail Hakkı Haliloğulları, "Habergold.com”a yapmış olduğu açıklamada; " 1985’den beri sektör içerisindeyim. Aber Gold’u, üç kardeş olarak, ailece 2001 yılında kurduk

09 Ağustos 2017 - 00:05
Reklam

Aber Gold’u üç kardeş olarak kurulduğunu söyleyen İsmail Hakkı Haliloğulları, "Habergold.com”a yapmış olduğu açıklamada; " 1985’den beri sektör içerisindeyim. Aber Gold’u, üç kardeş olarak, ailece 2001 yılında kurduk. Aile şirketidir. Daha önce Çemberli taştaydık. 2005 yılında kuyumcukent’e geldik. 2005’den beri burada faaliyetteyiz. Bizim çalışma sahamız, bayan yüzüğü ağırlıklı olmak üzere, mini set, küpe gibi şeyler yapmaktayız. Yüzde seksen yurt dışı, yüzde yirmi iç piyasa çalışmaktayız. Yurt dışındaki devletler olarak, İsrail’den Amerika’ya, Amerika’dan Arap ülkelerine, bütün coğrafyayı ekleyebilirim. Elli farklı ülkeyle faaliyet içerisindeyiz”dedi.

Öteyandan, İç piyasa olarak, genelde büyük firmalarla çalışmayı tercih ediyoruz. Markalarla çalışmayı tercih ediyoruz. Jival, Koçak, Favori, Atasay gibi firmalarla çalışmayı tercih ediyoruz. Kesinlikle herkesin Kuyumcukent’e gelmesini tavsiye ediyorum. İlk etap da iş verimliliği yüzde yüz artıyor. Temiz bir ortam, sektörün hepsinin birleştiği bir nokta burası, güvenlik açısından çok iyi bir yer, yani biz Aber Gold olarak çok memnunuz buradan… Çarşıya göre burada verimliliğimizde yüzde yüz artı” diyen Hakkı Haliloğulları; "Burada gördüğümüz eksiklik sadece havalandırmayla alakalı sıkıntılar oluyor burada, tanıtım olarak da, işin aslında biraz eksiğiz. Bir türlü AVM’yi dolduramıyoruz. Yeterince halkımız burayı tanıyamıyor. Ben, reklama daha çok ağırlık vermemiz gerektiğine inanıyorum”dedi.

Ayrıca, son olarak habergold olarak bize böyle bir fırsat verdiğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sağ olun, ayağınıza sağlık.. Kuyumcukent’in atölye blok’u olarak boş yer kalmadı, gelecek olanlarda bir an önce gelmelerini tavsiye ediyorum”dedi.

Bu haber 2 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Yalçın Sağlam: Jagold olarak IJS March 2019 Fuarındayız
Yalçın Sağlam: Jagold olarak IJS March 2019 Fuarındayız