Reklam
  • Reklam
Comfortlines kendini kısa sürede sevindirdi
Reklam

Comfortlines kendini kısa sürede sevindirdi

"Comfortline” serisini çıktığı günden buyana kullanan kuyumcular şunları söylediler:

24 Ağustos 2017 - 22:11
Reklam

Yakın zaman önce piyasaya sunulan, ultra hafif özelliği ve Dünya çapında en yüksek satış rakamlarınına ulaşan modellerin birleşiminden oluşan Comfortline serisi, yurtiçinde birçok kuyumcu tarafından büyük beğeni ile kabul edildi.

 

Birbirinden kaliteli ve özgün alyans tasarımlarına, ülkemizin en büyük alyans üretim tesisinde imza atan Mert Alyans; kuyumcu dostlarına sunduğu avantajlarla onların ticari başarılarının daim olmasına katkıda bulunuyor. Dünya genelinde birçok ülkeye ihracat gerçekleştiren Mert Alyans, geçtiğimiz aylarda popüler olan bu modellerini 25 çift halinde bir paket kapsamında satışa sundu. "Comfortline” ismiyle hazırlanan bu özel set, kısa sürede kuyumcuların yoğun talebi ile karşılaştı. Siparişin ardından, 24 saat gibi kısa bir sürede bu setin içindeki ürünleri Türkiye’nin her noktasına ulaştırma garantisi sunan Mert Alyans, ileri teknoloji eşliğinde üretim yapmanın avantajlarını müşterileri için kullanıyor.

 

Mert Alyans Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Saraç, "Comfortline” serisine olan ilginin kendilerini memnun ettiğini, sürekli üretim yaparken, işbirliği yaptıkları kuyumcuların rahatlıkla satış yapabilmelerini planladıklarını söyledi. Standart alyanslara göre yaklaşık %50 gibi çok ciddi bir oranda hafif olma avantajına sahip olan "Comfortline” serisi alyansların, hafifliğine rağmen sağlamlığıyla özellikle dikkat çektiğini belirtti.

 

"Comfortline” serisinin 3 aylık ücretsiz deneme süresi ile kuyumculara sunulmasının da, bu ürün grubuna duyulan güvenin bir göstergesi olduğunu vurgulayan Hakan Saraç, "Hemen hemen yurt genelinde çalıştığımız yüzlerce kuyumcu dostumuz "Comfortline” serimizin avantajlarını yaşamak istediler. Özellikle yaz aylarında artan alyans satışlarında "Comfortline” serisinin başta gitmesinin de ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz. Bilimi zekayla, yaratıcılığı el emeğiyle birleştirdiğimizde ortaya başarı çıkıyor” diye konuştu.

"Comfortline” serisini çıktığı günden buyana kullanan kuyumcular şunları söylediler:

 

SÜREYYA KUYUMCULUK – KADIKÖY- İSTANBUL- SATIŞ DANIŞMANI METİN BULUT: "Comfortline çıktığı günden buyana; farklı renkleri, modern dizaynı, serinin birarada olduğu şık kutusu ile büyük beğeni topluyor. Özellikle zor ikna olan müşterilerimiz için bizim adeta kurtarıcımız oldu. Bir de müşteri çok beğendiği Comfortline alyansın en sonunda, özel hafifliği sebebiyle uygun bütçesini duyunca çok rahat karar verip satın alıyorlar.”

IŞIK KUYUMCUSU – SAKARYA- SATIŞ DANIŞMANI- NURCAN ŞEKER- "Biz çok geniş bir alyans koleksiyonuna sahip olan bir kuyum mağazasıyız. Elimizde çok farklı, hazır model alyanslar olmasına rağmen, yine de Comfortline serisini görenler hazır ürünlerimizi değil siparişle gelen bu ürün grubunu tercih ediyorlar. Gerçekten 24 saat içinde verdiğimiz sipariş elimizde oluyor. Ayrıca siparişimiz eksiksiz ve hatasız geliyor. Uygun fiyatı da Comfortline serisi alyansları bir adım öne çıkarıyor.”

 

İMZA KUYUMCUSU- ANKARA- FİRMA SAHİBİ- MEHMET KARAYİĞİT- "Comfortline özel işçiliği, içe dönük bombeli tasarımı ve ergonomik yapısı ile parmağına bu yüzüğü geçirenlerin hemen dikkati çekiyor ve farklılığı hissediyorlar. Genel olarak satışlarından çok memnunuz. Sadece bazı müşterilerimiz gram Comfortline serisinin biraz daha ağır olmasını istiyorlar.”

 

GÜVENİŞ KUYUMCULUK- TRABZON- FİRMA SAHİBİ- İSMAİL SARI- "Comfortline serisinin satışlarına yeni başladık. Özellikle Comfortline alyansların hafif olması ve fiyat avantajı ortaya çıkarması satışında avantaj teşkil ediyor. Fakat bizim bazı müşteri grubumuz ısrarla ağır alyanslar istiyor. Ağır alyans isteyenlere Mert Alyans’ın başka modellerini öneriyoruz. Bir de verilen siparişin 24 saat gibi kısa sürede gelmesi, satışımızda çok büyük avantaj oluşturuyor. Adeta Trabzon’un bir ilçesinden geliyormuş gibi hızla ürünümüzü Mert Alyans’tan alıyoruz.”

Bu haber 17 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Casablanca International Jewelry Fair 2018 - Morocco
Casablanca International Jewelry Fair 2018 - Morocco