Reklam
  • Reklam
Ne mutlu, darbe girişimini engelleyen milletimize...
Reklam

Ne mutlu, darbe girişimini engelleyen milletimize...

Türkiye’miz milli birlik ve beraberliğiyle Türkünü, Kürdünü, Çerkesini, Lazını, Gürcüsünü, Alevisini, Sünnisini, Gayrimüslimini, Müslümanını, Laikini aynı çatı altında tutarak devlet hainlerinin tuzaklarına ve eylemlerine DUR demiştir.

09 Ağustos 2017 - 23:39
Reklam

NE MUTLU VATANI, MİLLETİ VE BAYRAĞI İÇİN CANINI ORTAYA KOYAN 15 TEMMUZ ŞEHİDİNE, GAZİSİNE, DARBE GİRİŞİMİNİ ENGELLEYEN MİLLETİMİZE…

 

15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizin karşı karşıya kaldığı menfur darbe girişimi, demokratik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve bütünlüğünü hedef almıştır.

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin en temel ilkelerinden biri olan demokrasiye sımsıkı bağlı bir kurum olarak, demokratik düzene yapılan ve yapılacak hiçbir müdahaleyi kabul etmiyoruz. Kuyumcukent İşletme A.Ş. olarak, anayasal düzene, demokrasiye ve Cumhuriyet’e karşı girişilen her tür kanun dışı müdahaleyi şiddetle kınıyoruz.

 

Türkiye’miz milli birlik ve beraberliğiyle Türkünü, Kürdünü, Çerkesini, Lazını, Gürcüsünü, Alevisini, Sünnisini, Gayrimüslimini, Müslümanını, Laikini aynı çatı altında tutarak devlet hainlerinin tuzaklarına ve eylemlerine DUR demiştir.

 

Ülkemiz bu tür darbe girişimlerini, darbe ve işgalleri maalesef yaklaşık 100 yıldır zaman zaman yaşamıştır. Ancak ilk defa Şanlı Türk Askerini şanlı milletimize karşı silah çekecek kadar aşağılık, kurşun atacak kadar zalim görüntüsünde göstermek istemişlerdir. Türk Milleti bu oyuna karşı zekâsını, ferasetini, milli birlik ve beraberliğini kullanarak, bir takım güçlerin piyonu durumunda olan zalimlere, canilere, vatan, millet düşmanlarına, hainlerine DUR demesini bilmiştir.

 

O gece darbe girişiminde bulunanlara karşı Türkiye’mizi yöneten; TBMM Başkanımız, Başbakan ve siyasi parti başkanları ile gönüldaşları Türkiye Cumhuriyeti’nin Başkomutanı’nın göstermiş olduğu "İLERİ” talimatı ile tüm ülke insanı ile yekvücut olmuş, tanklara, tüfeklere, namlulara göğsünü siper ederek DUR demişlerdir. Meclisin çatısı altında hep beraber milli mücadeleye katılmışlardır. Neticesinde meclisimizi temsil eden parti başkanları ve temsilcileri Sn. Cumhurbaşkanımızı ziyaretleri ile dünyaya demokrasinin, özgürlüğün, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin mesajını vermişlerdir.

 

Bu topraklarda hürriyetin, demokrasinin düşmanları hiç eksik olmamıştır. Tarih boyunca maalesef biz bunları yaşadık ve gördük. Her darbe her ülkeyi senelerce geriye götürmüş, ekonomisini, kalkınmasını, gelişimini felce uğratmıştır. Bilaistisna hepsi de dış düşmanların etkisiyle meydana gelmiştir. İçimizde de bazı aciz ve satılmış insanlar da onlara maşa ve alet olmuşlardır. Ama şükür ki, ülkenin başında bulunan basiretli, dirayetli, omurgalı yöneticiler ve onlara gönül veren, bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne inanan, hürriyet ve demokrasi kahramanlarımız el birliği, gönül birliği yaparak seve seve canını feda ederek bu zalim ve hain harekete dur demişlerdir.

 

Hiç şüphesiz bu vatan için canlarını feda eden şehitler kadar şanslı değilmişiz. Lakin bu ülkede artık "Asla darbe oluşmaz ve hayata geçmez.” düşünce ve kanaatini, o sulanmış beyinlere, satılmış kafalara anlatmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Diliyor ve temenni ediyoruz ki, Rabbim bu makûs hadiseyi bu aziz millete bir daha yaşatmasın.

 

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı, Başbakanı, Milletvekilleri, Valileri, Emniyet Müdürleri, Kaymakamları, Belediye Başkaları ve Milletimizle bu zalimlerin oyun ve hilelerinin teşebbüsünü dahi akıllarına getirmemeleri için, azami gayret ve fedakârlıklar göstererek her akşam şehitlerimiz ve gazilerimizin de ruhlarını şaad edecek, Şanlı Türk Bayrağımızın dalgalandığı MEYDAN NÖBETLERİNİ teşekkürlerimizle alkışlıyoruz. Yaşanan bu olağanüstü sürecin çözüm yolunu, her zamankinden daha fazla sağduyu, birlik ve beraberlik içerisinde, ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışmakta görüyoruz.

 

Bu hain girişimde Kuyumculuk sektörü mensuplarından MRT Sarrafiye’nin sahibi Murat Mertel, Vera Pırlanta’nın sahibi Halil Kantarcı ve Deha Kuyumculuk’tan Vedat Barçeğci’nin şehit düştüğünü öğrenmek bizleri derinden yaralamıştır. Benzer olayların bir daha asla yaşanmaması dileğiyle, olaylarda yaşamını yitiren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

 

Ve son olarak diyoruz ki;

"Nur içinde yatsın Erdoğan’ı doğuran ana,

Ülke yıllar yılı hasretti böyle vatan evladına.

Hak bildiğin yolda yürü necip millet arkanda,

Bir can değil binlerce can feda bu vatan uğruna.”

 

 

KİAŞ YÖNETİM KURULU BAŞKANI

NEVZAT SUDAŞ

Bu haber 54 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Ahlatcı, Venezuela'da altın madeni işletmeyi planlıyor
Yalçın Sağlam: Jagold olarak IJS March 2019 Fuarındayız
Yalçın Sağlam: Jagold olarak IJS March 2019 Fuarındayız