İlhami Yazıcı Merkez Bankasında Altın Kredisi Hakkında Görüşlerini Sundu

İstanbul Ticaret Odası 4 no'lu komite kuyumculuk mücevherat ve takı başkanlığı olarak sayın Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin bey'in makamında kuyumculuk mücevherat ihracatçılara exim bank tarafından verilen dolar kredisinin altın kredisi olarak da uygulanmasıyla ilgili dosyalarıno kendilerine iletti.


İlhami Yazıcı Merkez Bankasında Altın Kredisi Hakkında Görüşlerini Sundu

 

İstanbul Ticaret Odası 4 no'lu komite kuyumculuk mücevherat ve takı başkanlığı olarak sayın Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin bey'in makamında kuyumculuk mücevherat ihracatçılara exim bank tarafından verilen dolar kredisinin altın kredisi olarak da uygulanmasıyla ilgili dosyalarıno kendilerine iletti.

 

Ekonomi bakan yardımcısı Fatih Metin bey bu konuda yardımcı olarak Merkez bankası yönetim kurulu başkanına yönlendirdi. Bu konuyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor diyen Yazıcı, Gümrük ve ticaret bakanı genel müdürlüğünü ziyaret ederek kaybolan meslekler hakkında görüşlerini bildirdi. Bilişim ve teknoloji bakanlığına hassas teraziler ilgili görüşlerini yetkili olan genel müdürüne bildirdik dedi.