Piyasanın Marjinal Markası Tiryandafil

Patronumuzun Marka Tanıtımımızda Etkisi Büyük

Altın piyasasının güvenilir markalarından Tiryandafil Kuyumculuk, Kapalıçarşı’nın yanı sıra Kuyumcukent’te de faaliyet gösteriyor. Kuyumcukent mağazasının müdürlüğünü ve firmanın ortaklığını yürüten Mustafa Turgut, sektöre girişine dair ayrıntıları ve altın fiyatlarının durumu üzerine Habergold’a açıklamada bulundu.

Patronumuzun Marka Tanıtımımızda Etkisi Büyük

1996’dan beri Kapalıçarşı piyasasının içinde olduğunu söyleyen Turgut "Piyasaya öncelikle döviz sektörü ile başladım. Firma olarak 2005 yılında ise altına geçiş yaptık. 2010 yılında ise Kuyumcukent’te faaliyet göstermeye başladık. Tiryandafil markası 30 yapraklı gül anlamına gelmekte ve piyasada isim olarak marjinallik yaratmaktadır. Biz firmamızı açtığımız günden beri hep daha ileriyi hedefliyor ve çalışmalarımızı her yıl katlayarak sürdürüyoruz. Çok şükür hedeflerimize de ulaşıyoruz. Patronumuz İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi, kendisinin tanınmamızda büyük katkısı var.” ifadelerini kullandı.

Fiyatlar Piyasada Hareketlilik Yaratıyor

Altın fiyatlarındaki hareketliliğinden memnun olduklarını dile getiren Turgut konuyla ilgili "Altının düşüşü bizi fazlasıyla etkilemekte. Fiyatlardaki düşüş ile halkın altına talebi çoğalıyor, ani yükselişlerde ise altın bozdurma talebi çoğalıyor. Bu durumlar da piyasada iş hareketliliği yaratıyor.” dedi.

Kuyumcukent ya da Kapalıçarşı güvenliklerinin ezbere tarif edebileceği firmaya, internet üzerinden "tiryandafil kuyumculuk” araması ile tüm adreslerinden ulaşabilirsiniz.