Her mesleğin kendine has zorlukları var

Okuldan mezun olur olmaz, bir taraftan da açık öğretim fakültesine devam ederek, takriben 6-7 yıl önce Kuyumculuk sektörüne adım atan, Konya doğumlu Metin Nurü Gengi, "habergold.com' a yapmış olduğu açıklamada; "Her meslek de olduğu gibi, kendi mesleklerinin de, kendisine has zorlukları olduğunu söyledi. Bu tür zorluklara karşı çok hassas ve dikkatli davranılması gerektiğini' söyledi.

Okuldan mezun olur olmaz, bir taraftan da açık öğretim fakültesine devam ederek, takriben 6-7 yıl önce Kuyumculuk sektörüne adım atan, Konya doğumlu Metin Nurü Gengi, "habergold.com” a yapmış olduğu açıklamada; "Her meslek de olduğu gibi, kendi mesleklerinin de, kendisine has zorlukları olduğunu söyledi. Bu tür zorluklara karşı çok hassas ve dikkatli davranılması gerektiğini” söyledi.

Öteyandan, ürün satabilmek için, müşteri ile diyalogların çok iyi olması gerekmektedir. Müşteriye ürünü en iyi şekilde tanıtmak gerekiyor. Onur Kuyumculuk adına sekiz yıldır hizme verdiklerini söyleyen, Metin Nurü Gengi ; " Müşterilerimiz bizden çok çeşit istemelerine rağmen, biz tanıtım için bağlantılı dergilere reklam verdik, birkaç gazeteye ve ayrıca bazı televizyon kanallarına da reklam verdik. Bugüne kadar yurt dışında her hangi bir tanıtıma yer vermedik ama belki bundan sonra olabilir” diyen Gengi; " Müşterilerimiz bizden istedikleri, verdiğimiz ürünlerin arkasında durmak ve uygun ve kaliteli olmasıdır” dedi.