Falko Ürünlerini Sınır Dışı Ediyor

Ülkemizin en büyük takı markalarına, uzman olduğu kendi ürün gruplarında birbirinden kaliteli takılar sunan Falko Kuyumculuk, hizmet sunduğu markaların etkin ihracat çalışmaları neticesinde Ortadoğu'dan Avrupa'ya kadar geniş bir coğrafyada takı severin beğenisini kazanıyor.

Yılın başında deneyimli kuyumcu Şahin Taşar tarafından kurulan Falko Kuyumculuk; çok kısa sürede hem yurtiçinde hem de yurtdışında önemli satış grafiği elde ederek, adeta emeklemeden yürümeye geçti.

 

Başta tektaş yüzük çeşitleri, üçlü setler ve sıralı taşlı yüzük koleksiyonlarıyla kısa sürede büyük beğeni toplayan Falko Kuyumculuk, şimdi de ülke dışında tercih ediliyor. 

 

Ülkemizin en büyük takı markalarına, uzman olduğu kendi ürün gruplarında birbirinden kaliteli takılar sunan Falko Kuyumculuk, hizmet sunduğu markaların etkin ihracat çalışmaları neticesinde Ortadoğu’dan Avrupa’ya kadar geniş bir coğrafyada takıseverin beğenisini kazanıyor.

 

Falko Kuyumculuk firma sahibi Şahin Taşar; yurtiçinde kısa sürede tüm coğrafi bölgelere ülkemizin en büyük toptancı esnafları vasıtasıyla hızla ulaştıklarını, özellikle çözüm süreci ile birlikte rahatlıkla Güneydoğu Anadolu bölgesine de ürün sunduklarını söyledi.

 

 Taşar; tektaş solitaire ve mini set ürün grubunda uzmanlaşmış olmalarının, markalarının hızla yükselmesinde en büyük etken olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Tabi ki elimizde sihirli değnek yok. Markamız çok genç ama biz işimizde çok uzun yıllardır emek harcıyoruz ve değerli bir müşteri portföyüne sahibiz. 

 

Piyasada çok büyük markaların tektaş ve sıralıtaş, mini set ürünlerinde önemli tedarikçilerinden birisiyiz. Onların ihracat çalışmalarındaki etkinlikleriyle, bizim ürettiğimiz ürünler ülke sınırlarına çıkarak büyük kitlelere ulaşıyor. Yaklaşık ürünlerimizin %50’si çalıştığımız markalarla birlikte ihraç oluyor. Piyasaya sunduğumuz ve tamamen bize ait özel kalıplı, mıhlaması çok büyük titizlikle yapılan ürünlerimiz bizim tercih edilmemize vesile oluyor.”