Ersoy Alyans'dan Çalışanlarına Sinerji Yemeği

Ersoy alyans mutat olarak her yıl olduğu gibi, bu yılda çalışanları ile bir restaurant da bir araya gelerek, sinerji yemeğinde buluştular. Habergold.com'a konuşan Ersoy alyans Genel Müdürü Adem Aydın; " Tüm çalışanlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum' diyen Aydın, çalışan arkadaşlarımız çok büyük özveri ile işlerini yürüttüklerini söyleyerek, onlara teşekkür ediyorum'dedi.

Ersoy alyans mutat olarak her yıl olduğu gibi, bu yılda çalışanları ile bir restaurant da bir araya gelerek, sinerji yemeğinde buluştular. Habergold.com’a konuşan Ersoy alyans Genel Müdürü Adem Aydın; " Tüm çalışanlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum” diyen Aydın, çalışan arkadaşlarımız çok büyük özveri ile işlerini yürüttüklerini söyleyerek, onlara teşekkür ediyorum”dedi.

Ayrıca, bugün Ersoy alyans olarak bir yerlere gelindi ise, bu özveri le çalışan arkadaşlarımızın gayretleri ile olmuştur. Onlara çok şeyler borçluyuz. Yani en büyük pay onlarındır.

Ramazan yemeklerinin haricinde, yıllık mutat olarak yapmış olduğumuz, çalışanlarımızla sinerji yemeklerinde bir araya gelerek, kaynaşmayı sağlıyoruz. Biz çalışan arkadaşlarımızı, bir çalışan ya da eleman olarak görmüyoruz. Zaten onlarda kendilerini, burasının sahibi gibi hareket ettiklerini, Ersoy alyans’ı sahiplenmeleri bizleri ayrıca memnun etmektedir.

Bu yüzden, bu sinerji yemeğini iş arasında bir nefes almak diye de tabir edebiliriz ” dedi.