ERGOLD Kuyumculuk birinci yılda 25 şubeyi hedefine koydu

ERGOLD Mücevherat 1980 yılında aile şirketi olarak kurulan ve mücevher sektöründe yerini aldığını söyleyen, Ergold yönetim kurulu başkanı Mustafa Ertekin, "Habergold.com'a yapmış olduğu açıklamada; "Mücevher ve altın sektörünün Dünya ekseninde gelişimine paralel olarak üretim ve pazarlama stratejileri geliştiren ERGOLD Mücevherat faaliyet alanlarında yeniliklere imza atarak kurumsal bir yapıya kavuştuğunu' söyledi.

ERGOLD Mücevherat 1980 yılında aile şirketi olarak kurulan ve mücevher sektöründe yerini aldığını söyleyen, Ergold yönetim kurulu başkanı Mustafa Ertekin, "Habergold.com”a yapmış olduğu açıklamada; "Mücevher ve altın sektörünün Dünya ekseninde gelişimine paralel olarak üretim ve pazarlama stratejileri geliştiren ERGOLD Mücevherat faaliyet alanlarında yeniliklere imza atarak kurumsal bir yapıya kavuştuğunu” söyledi.

Ayrıca,Yenidünya konsepti içinde yenilenen bir mücevher dünyası yaratmayı başaran ender kurumlardan olan ERGOLD Mücevherat farklılığını farklı projelerle sunmaktadır…



Mücevher dünyasının gizemli ışıltısını günümüzün modern kadınlarına uyarlamak ve o gizemli ışıltıyı, zarafeti günümüzde de yaşatmayı hedefleyen firmamız farklı projeler sunmaya devam edecektir.

Mücevherin güzelliği, zarafeti ve fiyatını cazip sunmak önceliğimizdir” diyen Ertekin, sözlerine söyle devam etti; "İnsanların Geçmişten günümüze kadar ulaşan mücevher tutku ve hayalini gerçekleştirmesi katkı sağlamak temel hedefimizdir.

Ergold mücevherat pırlanta-elmas ve değerli taşlardan oluşan konsept ürünlerini kendi mağazalarının yanı sıra seçkin kuruluşlar ile çözüm ortaklığı da yapmaktadır.



Ergold, "elmas dünyası" konsepti ile hayal edilen ürünleri tüketici ile en ucuza kavuşturmayı başarmıştır.

Takı dünyasının gizemli ışıltısını Pırlanta, elmas, çelik, gümüş takı konsepti ile zenginleştiren ERGOL kuyumculuk önümüzdeki 1 yıl içinde 25 şubeye ulaşmayı hedeflemektedir.

Takı dünyasının muhteşem ürünlerini yeni e- Ticaret sitemiz olan "ergold.net” adresinde online olarak sunmak bizler için zevk olacaktır. Mutlaka ziyaret ediniz.

Bu yeniliği siz değerli müşterilerimiz ile, "Habergold.com” takipçileri üzerinden paylaşmak bizleri ayrıca memnun kılacaktır” dedi.