Can Özkök, Fuar da artış var, hedef hep ihracat olmalı

Biz İnnova olarak fuara hazırdık. Daha öncesinde, iyi bir çalışma yaptık. Biz genel olarak hep yurt dışı çalışmaktayız. Hedef hep ihracat bizde…

Fuar hakkında, "Habergold.com” a açıklamada bulunan, İnnova Yönetim Kurulu Başkanı Can Özkök, fuar da artış meydan geldiğini, hedegin hep ihracat olması gerektiğini söyledi.

 

Fuar iyi geçiyor. Geçen yıldan fazla ilgi var. Aldığımız rakamlara göre geçen yıla oranlar, yüzde kırk beş, elli olarak artış olmuş. Tüm bunlar güzel gelişmeler. Tabi bu hem oraganizasyonun başarısı, hem de kuyumcuların başarısı. Bu fuar genel olarak şu an yurt dışı ağırlıklı. Yurt içi o kadar ağırlıklı değil.

 

Bu fuar bir kez daha göstermiştir ki, dışarıdan gelen müşterilerin hızlı bir şekilde artması ve bu talebe cevap vermede de, biliyorsun biz ürünü yetiştirme de talebe cevap vermede hızlıyız. Bu fuar da firmalarımız da bunlara hızlı cevap vereceğine inanıyorum.

 

Biz İnnova olarak fuara hazırdık. Daha öncesinde, iyi bir çalışma yaptık. Biz genel olarak hep yurt dışı çalışmaktayız. Hedef hep ihracat bizde…

 

Kuyumculuk sektörü dışında farklı iş sahasına giren innova Yönetim Kurulu Başkanı Can Özkök, "Habergold.com” un bu özel sorularına da aynı anda cevap verdi.

 

Haber Gold; Sizlerin Kuyumculuk sektörü dışında farklı iş sahasında iş yaptığınızı biliyoruz. Diğer işler nasıl gidiyor?

 

Can Özkök; Onlar buradan çok daha iyi. Allah beni de kurtaracak bu sektörden, o sektöre götürecek-(Gülerek cevaplıyor). İnşaat işi gayet iyi. İyi de gidiyor. Bizim ailenin yaptığı inşaat işleri var, biz de kendi çapımızda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz” dedi.