Başkanlık İçin En Önemli Kriter Sektör Deneyimi

Yaklaşan İstanbul Kuyumcular Odası Başkanlık seçimi heyecanı sürüyor. Esnafın giderek adaylardan beklentilerini ve favori adaylarını belirlediği bugünlerde, adaylarda hazırlıklarını hızla sürdürmekte. Astro Gold firması sahibi Bülent Demir'in seçimler üzerine yaptığı açıklamada, favori ismi adaylığını resmi olarak ilk açıklayan aday Ahmet Karbeyaz ve hemen arkasından da Hasan Gülaçtı oldu.

Yaklaşan İstanbul Kuyumcular Odası Başkanlık seçimi heyecanı sürüyor. Esnafın giderek adaylardan beklentilerini ve favori adaylarını belirlediği bugünlerde, adaylarda hazırlıklarını hızla sürdürmekte. Astro Gold firması sahibi Bülent Demir’in seçimler üzerine yaptığı açıklamada, favori ismi adaylığını resmi olarak ilk açıklayan aday Ahmet Karbeyaz ve hemen arkasından da Hasan Gülaçtı oldu.

Demir başkanlık için sektör deneyiminin her şeyden önemli olduğunu söyleyerek "Oda başkanlığını yürütecek kişi öncelikle sektörde tecrübe sahibi olmalı ve var olan sorunları yakından bilmeli diye düşünüyorum. Bu açıdan bakınca başkan adaylarından Ahmet Karbeyaz, başkanlık görevini daha önce vekaleten yürütmüştü. Sektördeki tecrübe ve deneyimleri ile bu görevi yürütebileceğini düşünüyorum. Konumuyla birlikte yaşının da vermiş olduğu tecrübe ile sektörü iyi bilip yakından tanıyan biri. Diğer adayların Karbeyaz’ın karşısında daha tecrübeli ya da donanımlı olacaklarını sanmıyorum. Dolayısıyla kendisi görevi başarıyla yerine getirecektir.” yorumunda bulundu.